Paket: Priprema djeteta za školu (u obiteljskom okruženju)

Godina prije polaska u školu vjerojatno je jedno od stresnijih razdoblja za djecu i roditelje. Vrijeme prije polaska u školu provodimo potičući samostalnost kod djeteta, širenje njegovih općih znanja, svladavanje osnovnih matematičkih koncepata te na usvajanju predvještina čitanja i pisanja.

Zato vas je i toliko oduševio webinar na kojem ste saznati sve informacije iz prve (provjerene) ruke.

Na webinaru smo razgovarati o:

  • emocionalnoj zrelosti djeteta
  • razvojnim izazovima u samoregulaciji (u kojima se trenutno nalazimo, ali i što nas čeka)
  • kako djecu učiti asertivnoj komunikaciji
  • razvoju odgovornosti i samostalnosti
  • proći ćemo i sva osnovna znanja koje dijete treba savladati prije polaska u školu
  • detaljno ćete saznati kako poticati predčitalačke, predpisačke i predmatematičke vještine kroz igru i zabavne aktivnosti
  • saznat ćete kako poticati i razvijati pažnju i koncentraciju
  • pričat ćemo i o zaštiti djeteta na putu i u školi

…. i naravno još puno toga! S vama smo podijelili alate i strategije koji će vas učiniti samopuzdanijim i spremnim za polazak vašeg djeteta u školu.

Webinar se snimao tako da još uvijek možete naručiti snimku predavanja koja ostaje u vašem trajnom vlasništvu i uvijek joj se možete vratiti. Uz snimku na poklon ćete dobiti i digitalnu radnu bilježnicu u kojoj se nalaze gotovi zadaci i aktivnosti spremni za printanje.

Radna bilježnica: Priprema za školu predstavlja svojevrsnu procjenu stanja vašeg djeteta u određenim predvještinama. Nakon predavanja i zadataka znat ćete što još morate malo brusiti do jeseni.

I poseban poklon, naš e-book: Kako pronaći ravnotežu između dječje igre i ekrana.

Voditelji:

Martina Sokač, mag.praed.educ., odgojiteljica sa dvadesetak godina iskustva u radu s djecom, certificirani edukator roditelja iz Pozitivne discipline. Majka dva školarca. Možeš ju pronaći na IG na profilu Savjetnica za odgoj gdje svakodnevno dijeli svoje savjete o odgoju djece.

Sara Kozjak Dragčević, mag.praed.educ, odgojiteljica s desetogodišnjim iskustvom u radu s djecom, možete me pronaći na IG Razvojne igre gdje objavljujem igre i aktivnosti za djecu ili na Žaruljica gdje već par godina izrađujem digitalne materijale za djecu. Majka troje djece, od toga jedne buduće školarke od jeseni. 🙂

Na Webinar se možete prijaviti OVDJE, a mi vas s veseljem čekamo 🙂

Martina i Sara

Komentiraj