Proljetna akcija

Proljeće već opasno kuca na vrata, a najčešće pitanje u našem sandučiću je: “Imate li proljetni set?” 

Nemamo, ali imamo za vas slikovne kartice – proljetnice!

10 A4 fotografija s nazivom proljetnice čeka vas da ih preuzmete!

Nadamo se da će vam koristiti u igri. 

A za vas smo pripremili i posebnu ponudu:

TOP 5 PROLJETNIH SETOVA

1.) Oblačna akademija
– Set materijala koji se nalaze u ovomjesečnom membership programu

2.) Moj povrtnjak
– U našem povrtnjaku naučite o dijelovima biljke, kako rastu i čime se hrane. Kroz različite igre i zadatke učimo razliku između broja i slova, brusimo matematičke vještine, grafomotoriku i kreativnost. Set se sastoji od 50 stranica materijala, namijenjeni djeci od 3 do 7 godina.

3.) Zeko u prostoru farme
– Postorna orijentacija je sposobnost da vidimo sebe u odnosu na prostor koji nas okružuje, a podrazumijeva i mogućnost određivanja prostornih odnosa između predmeta. Zeko u prostoru farme nudi 50 stranica radnih listića, aktivnosti i igri namijenjenih razvijanju prostorne orijentacije kod djece. 

4.) Koka i pilići
– Upoznajte našu pernatu ekipu! Što kokoš ima? Gdje živi? Što jede i pije? Pomozite joj pronaći njeno pile, a jajetu njegovo gnijezdo. Puno posla vas čeka s našim setom “Koka i pilići”. Set se sastoji od 50 stranica materijala, namijenjeni djeci od 3 do 7 godina.

5.) Moja osjetila
– Što vidite oko sebe? Što čujete? Što to tamo u pećnici miriši? Upoznajte Marka, Luku, Anu i Nou i upustite se u avanturu sa osjetilima. Set materijala se sastoji od 50 stranica materijala i namijenjen je djeci od 3 do 7 godina.

Kupnjom bilo koja dva seta (iz proljetne kolekcije) treći dobivate gratis 🙂

Saznaj sve o ponudi OVDJE i uživajte u igri ovog proljeća 🙂

Komentiraj