Membership program – travanj

Dragi Žaroljupci,

Od ponedjeljka, 25.03. počinje Membership mjesečni program Žaruljica – travanj.

Svaki mjesec u sklopu Membership programa čekaju vas tematski mali, veliki i dodatni setovi iznenađenja. Ovaj mjesec slavimo dječju književnost, ali i obilježavamo mjesec svjesnosti o autizmu.

U travnju vas očekuje:

• mali set “Ivana Brlić Mažuranić – set se sastoji od 50+ stranica o Ivani. U mjesecu travnju slavimo dječju književnost, a kako drugačije nego s hrvatskim Andersenom, dvaput kandidiranom za Nobelovu nagradu za književnost, a njezina djela jedno su od najprevođenijih djela hrvatske književnosti. Kroz set ćemo obraditi dvije njene priče: “Regoč i Kosjenka” i “Šuma Striborova”. Ali bit će tu i puno tematskih zadataka vezanih za sve Priče iz Davnina. Set će biti i u slobodnoj prodaji od ponedjeljka, 27.03.2024.

• veliki set “Svakodnevne vještine” – set se sastoji od 100+ stranica igri i zadataka za poticanje vještina koje djetetu trebaju za normalno svakodnevno funkcioniranje u životu. Materijal je namijenjen djeci urednog razvoja, ali igre se mogu prilagoditi i djeci s teškoćama. 

Materijal je podijeljen na 5 poglavlja: “Kod kuće”, “U vrtiću”, “U parku”, “U trgovini” i “Kod doktora”. Tako ćemo vježbati što ide u hladnjak, a što u ormar. Što se sve nalazi u parku i kako se ponašamo u parku ili na vrtićkom dvorištu? Što se sve nalazi u trgovini i kako se ponašamo tamo? Vježbat ćemo i redoslijede i izmjene aktivnosti kod kuće i u vrtiću kroz vizualne rasporede. Set će biti i u slobodnoj prodaji od ponedjeljka, 25.03.2024.

• mini serijal: “Tko je…” je zamišljen da svaki mjesec predstavimo neke važne osobe i naučimo nešto novo. Ovog mjeseca to su Ivana Brlić Mažuranić, Leonardo Da Vinci i Sveti Juraj. Pa ćemo u sklopu serijala imati:
– matematičku igru: “Crvene čizmice šegrta Hlapića”,
“Napravi svoj padobran” i
“Pričam ti priču: Legenda o Juraju”. 
Serijal neće biti u prodaji i neće biti dostupan van membership programa.

• poseban dodatak ovaj mjesec je i mini set: “Mala škola demokracije”. Znamo da će u travnju sva djeca i kod kuće i u vrtiću pričati o nadolazećim izborima, pa smo tako osmislili mali set materijala za biranje pravila ponašanja u skupini. Kroz igre djeca će naučiti malo više o demokraciji, konceptu izbora i zabaviti se.

• 2.04.2024, zoom predavanje: „O autizmu“ – Lana, edukacijska rehabilitatorica koju možete pratiti na IG profilu @atouchofsped

*snimka i potvrda će biti dostupni na platformi do kraja mjeseca 

Naravno, tu je još i PUNO, PUNO iznenađenja kao na primjer:

• igra „Dan planeta Zemlje “ za poticanje jezično-govornog razvoja. Materijal neće biti u prodaji i neće biti dostupan van membership programa.

• igra za razgibavanje: “Plesne kartice” za poticanje kretanja i tjelesne aktivnosti. Materijal neće biti u prodaji i neće biti dostupan van membership programa. 

BONUS: slikopriče Mala crvena koka i zrno pšenice, Djed i repa, Janko i čarobni grah

Svi materijali su namijenjeni djeci od 3 do 7 godina. Materijali su dostupni od 25.03.2024. do 27.04.2024.

Sadržaj možete preuzeti neograničen broj puta i koristiti za igru, ali materijali su na platformi dostupni 30 dana, tako da ih obavezno preuzmite na računalo. 

Planirani su još mjesečni programi za svibanj i “trobroj” – lipanj, srpanj, kolovoz.

Materijali potiču:

• znanja o svijetu

• jezično – govorne vještine

• predčitalačke i predpisačke vještine

• predmatematičke vještine

• vizualnu percepciju

• razumijevanje prostornih odnosa

• koncentraciju i pamćenje

• razvoj logičkog zaključivanja

• senzornu integraciju

Materijali se sastoje od slikopriča, senzomotoričkih igri, aktivnosti i zadataka spremnih za printanje.

Program se otvara u ponedjeljak 25.03.2024. i tada dobivate pristup sadržaju. Prijava je moguća tijekom cijelog travnja, ali pristup sadržaju imate do 28.04.2024. Tako da obavezno preuzmite sve materijale na vrijeme. 

Cijena membership programa iznosi 9,99€. 

Kupnjom ovog mjeseca niste obvezni nastaviti kupovati ostale mjesece.  Na ovomjesečni membership možete se prijaviti OVDJE

Planirani su mjesečni programi za ožujak, travanj, svibanj i “trobroj” – lipanj, srpanj, kolovoz.

Za sva pitanja možete se javiti na materijali.zaruljica@gmail.com. A na IG profilu Žaruljica i na FB profilu Žaruljica u narednim danima ćemo predstaviti materijale iz membershipa.

Sara

2 komentara Dodaj vlastite

  1. Pingback: Slikopriče

Komentiraj