Membership program – svibanj

Dragi Žaroljupci,

polako nam je i dozujao mjesec svibanj.

Od ponedjeljka, 29.04. počinje Membership mjesečni program Žaruljica – svibanj.

Svaki mjesec u sklopu Membership programa čekaju vas tematski mali, veliki i dodatni setovi iznenađenja. Ovaj mjesec slavimo obitelj i upoznajemo Hrvatsku, ali i obilježavamo mjesec svjesnosti o zaštiti pčela.

U svibnju vas očekuje:

• mali set: „Putujmo Hrvatskom“ sa 50+ tematskih aktivnosti i zadataka. U mjesecu svibnju obilježavamo Dan državnosti, ali i Dan grada Splita i Zagreba. Pođite s nama na putovanje kroz Lijepu našu nećete požaliti.

– poseban prilog: „Usrid Splita – na vrh svita“ – tematski zadaci o gradu ispod Marjana.

• veliki set: „Spasimo pčele“ sa 100+ tematskih aktivnosti i zadataka. Pčele su važne jer oprašuju široki spektar biljnih vrsta. Neke od vrsta koje oprašuju su usjevi koji su također važni za čovjeka, a bez oprašivanja ne mogu nastati plodovi koje ljudi jedu. Ta činjenica izaziva veliku zabrinutost među znanstvenicima, poljoprivrednicima i pčelarima diljem svijeta. Naša pčelica Latica upoznat će nas sa pčelama, ponoviti s nama dijelove cvijeta, a saznat ćemo i kako pčele oprašuju cvijeće i kako se radi med.

Ovaj mjesec ćemo se i baviti obitelji, pa se u membershipu nalazi i poseban prilog: „Moja obitelj“ kroz njega ćemo usvojiti nove riječi, upoznati rodbinske veze, napraviti obiteljsko drvo i slično.

obiteljska društvena igra: Kartice pričalice je dugo čekala da izađe u svijet. 🗣️”Kartice pričalice” su set materijala namijenjen djeci kao poticaj za vježbanje prepričavanja i kreativnosti.Osim na govor, pričanjem priča utječemo na sva djetetova razvojna područja kao što su socioemocionalno, motoričko i spoznajno razvojno područje.

🗣️Set se sastoji od 68 kartica u dvije veličine koje je potrebno isprintati i plastificirati kako bi što duže trajale. Na početku seta nalaze se upute i detaljno razrađena igra. Svaka kategorija određena je bojom obruba.

🗣️Kategorije u karticama su:
Vremenske prilike – 8 kartica
Mjesto radnje – 12 kartica
Radnja – 12 kartica
Predmeti – 12 kartica
Životinje – 12 kartica
Zanimanja – 12 kartica

🗣️Kartice su dio membership programa za svibanj, ali mogu se naručiti i zasebno. 

Čekaju nas i čak dva zooma:

15.05.2024. u 20 sati nam dolazi u goste logopedica Emilija Ujević Tomšić, poznatija kao teta logopedica na IG. Sa Emilijom ćemo porazgovarati o obiteljima s više djece, a ona će nam podijeliti i koji savjet o poticanju razvoja govora unutar obitelji.

28.05.2024. u 20 sati nam u goste dolazi Martina Sokač, savjetnica za odgoj,  koju smo pozvali opet da nam dođe. Martina, kao odgojiteljica u dječjem vrtiću preko 20 godina, ali i međunarodno certificirana edukatorica roditelja iz pozitivne discipline ima puno iskustva u radu s djecom (i roditeljima). Ona će s nama razgovarati o sukobima braće i sestra. Vrlo zanimljiva tema s kojom se susreću mnogi roditelji.

Svi materijali su namijenjeni djeci od 3 do 7 godina. Materijali su dostupni od 29.04.2024. do 31.05.2024.

Sadržaj možete preuzeti neograničen broj puta i koristiti za igru, ali materijali su na platformi dostupni 30 dana, tako da ih obavezno preuzmite na računalo. 

Materijali potiču:

• znanja o svijetu

• jezično – govorne vještine

• predčitalačke i predpisačke vještine

• predmatematičke vještine

• vizualnu percepciju

• razumijevanje prostornih odnosa

• koncentraciju i pamćenje

• razvoj logičkog zaključivanja

• senzornu integraciju

Materijali se sastoje od slikopriča, senzomotoričkih igri, aktivnosti i zadataka spremnih za printanje.

Program se otvara u ponedjeljak 28.04.2024. i tada dobivate pristup sadržaju. Prijava je moguća tijekom cijelog svibnja, ali pristup sadržaju imate do 31.05.2024. Tako da obavezno preuzmite sve materijale na vrijeme. 

Cijena membership programa iznosi 9,99€. 

Kupnjom ovog mjeseca niste obvezni nastaviti kupovati ostale mjesece.  Na ovomjesečni membership možete se prijaviti OVDJE

Za sva pitanja možete se javiti na materijali.zaruljica@gmail.com. A na IG profilu Žaruljica i na FB profilu Žaruljica u narednim danima ćemo predstaviti materijale iz membershipa.

Sara

Jedan komentar Dodaj vlastite

  1. Pingback: Spasimo pčele!

Komentiraj