Razvojne igre za bebe

Hej, bez obzira jesi li trudnica, novopečena mama ili možda (budući) tata – imamo nešto za tebe!

Mi smo Iva i Sara, logoped i odgojitelj po struci. Dvije ponosne mame (M,4 i S,2) i (L,4,5 te N i A, 11mjeseci) koje su pokrenule www.razvojne.org kako bismo pomogli roditeljima približiti dječji svijet. Našim znanjem i iskustvom želimo vam olakšati, biti podrška i dati alat kako što kvalitetnije provoditi vrijeme s malom bebom i pritom se zabaviti. Pomno smo birale igre u priručniku kako bi zadovoljile što više kriterija. Između ostalog, grupirane su prema razvojnoj dobi djeteta, lakoći (jednostavnosti) izvedbe i razini zabave, kako za bebu tako i za vas.

Priručnik “Razvojne igre za bebe” funkcionalno je podijeljen na dvije cjeline:

1.       Razvojne igre za bebe od rođenja do 18.mjeseci s detaljnim uputama za izradu svake igre.

2.       Prilozi u kojima se nalaze gotovi materijali spremni za printanje kao što su kontrastne kartice, šablone za mobil, slagarice, vježbe za pokaznu gestu i još nekoliko iznenađenja.

Teorijski dio prati bebu od rođenja i donosi ideje za jednostavne igre prilagođene razdoblju bebinog života. Svaka igra je pomno birana da bude u skladu s bebinim mogućnostima tog razdoblja, a opet dovoljno izazovna da joj ne dosadi. Za pripremu igre treba ti 10ak minuta, a većinu materijala imaš već kod kuće. Sve igre smo same smišljale, isprobavale i prilagođavale (uz pomoć naše mlađe ekipe 🙂 ) sve dok nismo našle one prave, one najkorisnije i najzabavnije. U prilozima se nalaze gotove igre koje možeš isprintati, plastificirati i zabava može početi.

BONUS

U priručniku su i dva dodatka za koja smatramo da su vam vrijedan alat tijekom prve godine bebinog života.

1.       Logopedski kutić – detaljan vodič za jezično – govorni razvoj od rođenja do 18.mjeseci bebinog života. U njemu se osim teorijske podloge nalaze upute za igre koje potiču govorni razvoj od prvog dana.

2.       Razvojne slikovnice – kako potaknuti ljubav prema knjizi od malih nogu, kako odabrati slikovnicu i na što paziti možete pročitati u dodatku o slikovnicama.

Cijeli priručnik je u E-formatu prilagođen čitanju preko mobitela. Priručnik je u potpunosti autorsko djelo i kao takav ne smije se kopirati i dijeliti. Nakon kupnje dobijete poveznicu za preuzimanje materijala.

Priručnik možeš naručiti preko našeg IG profila, FB profila, na mail materijali.zaruljica@gmail.com ili direktno ovdje.

Za sva pitanja i dodatne informacije možeš nam se uvijek javiti preko ovih gore navedenih kanala.

Uživajte s vašim bebama jer prebrzo leti vrijeme!

Iva i Sara

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s