Upoznajmo životinje pomoću magičnih kartica

Razvoj novih medija i sredstava komunikacije podiglo je i dječje učenje na novu razinu.  Danas vam predstavljamo kartice 4D Animal Kingdom i aplikaciju proširene stvarnosti pomoću kojih djeca uče nazive životinja uz naraciju izvornih govornika na četiri jezika: hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom. Proširena stvarnost interaktivno je iskustvo okruženja iz stvarnog svijeta gdje su objekti koji se nalaze u stvarnom svijetu računalno poboljšani i nalaze se nama pred nosom. 🙂 Pomoću aplikacije možemo vidjeti 4D sliku životinje, čuti glasanje, dobiti osnovne informacije o njenom staništu i saznati još mnogo zanimljivih činjenica o njoj. Osim životinjskog svijeta, u ponudi imaju i učenje engleske i njemačke abecede. Više o važnosti učenja stranog jezika i interaktivnih kartica pročitajte ovdje.

Kartice su vrlo jednostavne za uporabu. Kada otvorite paket na prvoj kartici nalazi se aktivacijski kod za aplikaciju i možete krenuti. Kartice kod djece razvijaju svijest o životinjama diljem svijeta, proširuju njihovo znanje i potiču dijete na slušanje, razumijevanje i komunikaciju na stranom jeziku. Vrlo su praktične i možete ih nositi svugdje sa sobom.

Kako se još možemo igrati s karticama? Uvijek je zabavno naučiti nešto novo o životinjskom svijetu i pritom poticati znatiželju, logičko zaključivanje, slušanje i razumijevanje, a evo nekoliko ideja kako se još možemo igrati. No sigurni smo da jednom kada krenete ćete i sami vrlo brzo smisliti nove tražilice.

1. Pronađi sve životinje koje imaju rep?

2. Pronađi životinje čije ime počinje na slovo K?

3. Pronađi životinje koje imaju 4 noge?

4. Pronađi životinje koje imaju krila?

5. Pronađi životinje koje žive u Europi?

6. Pronađi životinju koja se hrane lišćem?

7. Pronađi životinju koja živi na svim kontinentima osim Antarktici?

8. Pronađi životinje koje imaju krzno?

9. Pronađi životinju koja jede do 40 kg bambusa dnevno?

10. Pronađi životinju koja se glasa klepetanjem?

Koji sve setovi postoje i kako ih naručiti provjerite OVDJE

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s